vous êtes : accueil > > Outils > Nous connaître> Hrvatska (Croatia) > NUMERAL ADVANCE u Hrvatskoj

Nous connaître |

Imprimer l'articleEnvoyer à un ami

NOUS CONNAÎTRE - HRVATSKA (CROATIA)

NUMERAL ADVANCE U HRVATSKOJ

NUMERAL ADVANCE vam pruža mogucnost poboljšanja vašeg poslovanja kroz poboljšanje kvalitete! Kvaliteta je važna za zadovoljavanje potreba klijenata, povecanje produktivnosti i prodaje, poboljšanje rentabilnosti te ulazak na nova tržišta.

NUMERAL ADVANCE vam pomaže da poboljšate svoju kvalitetu primjenom standarda za kvalitetu, i to onih koji najbolje odgovaraju vašim potrebama.

NUMERAL ADVANCE ima suradnike u Sjedinjenim Americkim Državama, Kanadi Ujedinjenom Kraljevstvu, Indiji i Kini.

NUMERAL ADVANCE vam može omoguciti ulazak na ova važna svjetska tržišta.

NUMERAL ADVANCE je konzultantsko poduze?e za kvalitetu. NUMERAL ADVANCE vam pruža mogu?nost poboljšanja vašeg poslovanja kroz poboljšanje kvalitete, no ako u poboljšanje kvalitete uložite više nego što vam se vrati kroz dobit, takva ulaganja nisu isplativa i o?ito je da trebate mijenjati pristup i metode rada.


 NUMERAL ADVANCE vam savjetuje primjenu Lean Six Sigme, medunarodno priznate metode koja, zahvaljujuci ISO standardima, postaje sve dostupnija te otvara mogucnosti ulaska na medunarodno tržište. Kvaliteta je važna da bi se zadovoljile potrebe klijenata, a to znaci da treba zadobiti povjerenje klijenata, poštivati zadane rokove, nuditi proizvode bez grešaka, biti brz i pristupacan, nuditi raznolika i atraktivna rješenja.

Medu cimbenike koji utjecu na zadovoljstvo klijenata od 2005. godine spada i ekologija: zaštita okoliša, recikliranje otpada, pažljiva potrošnja energije itd. Za kvalitetu i uspješan rad poduzeca potreban je dobro razraden poslovni plan.

NUMERAL ADVANCE vam pomaže pri ostvarivanju poslovnog plana za poboljšanje kvalitete te u njegovoj integraciji u sve ostale poslovne aktivnosti poduzeca. (NUMERAL ADVANCE framework).


Kako postici kvalitetu?

Za postizanje iznimne kvalitete potreban je sustav upravljanja kvalitetom. Krenuti od samoga pocetka nije lako i zato je važno izgraditi vlastiti sustav upravljanja kvalitetom na medunarodnoj razini.


Zasto certifikati?

Certifikacija predstavlja svojevrsnu "diplomu" koja potvrduje da vaša tvrtka primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom koji se ravnopravno može nositi sa svim svjetskim tržištima, cak i onima najvišeg renomea. Certifikati su važni jer olakšavaju ulazak na medunarodno tržište. 


NUMERAL ADVANCE i HDK


Kontact :

hrvatska.numeraladvance@gmail.com